Els dracs són éssers de llum pura molt potents. Tenen clar on van i ens aporten direcció, tenen molta força i ens aporten coratge, són amor incondicional i ens cuiden.

Vénen de moltes parts de l’univers i ens ajuden a pujar la nostra freqüència, a netejar les energies que ens bloquegen, a connectar amb l’amor incondicional, a fer el nostre camí amb determinació, a conèixer i utilitzar tot el nostre potencial.

Ens fan tenir la fortalesa suficient per fer servir el nostre poder des de l’amor, ens connecten amb les nostres capacitats psíquiques i aporten llum als racons de foscor interiors. Ens ajuden a entrar molt profundament al nostre interior i mirar amb els ulls oberts el que som.

Ofereixen una gran protecció.

Ens connecten amb una part molt antiga de la nostra energia. Permeten recuperar savieses i aprenentatges.

Ens fan moure cap on hem d’anar, ens ensenyen què hem de transformar i ens ajuden a fer la metamorfosi necessària per retrobar-nos i estar en pau interior.

Els dracs treballen amb els elements: foc, aire, aigua i terra.

Cada drac té unes qualitats diferents i t’ajuda amb allò que necessites.

Sanació amb dracs

La sanació amb l’energia dels dracs és una sanació profunda d’aquesta vida i de vides passades, i una connexió amb l’amor incondicional. Els dracs són éssers energètics que poden treballar a totes les vibracions i dimensions, podent-les connectar entre elles. Treballen molt bé amb la Terra i amb l’univers.

Amb aquesta sanació, netegem les parts més denses de l’energia de la persona i elevem la seva vibració, per connectar amb la seva essència i ajudar a l’ànima a evolucionar. Després de la neteja, entrem en un estat de relaxació total en el què l’amor transcendent i incondicional pot entrar a tot el cos i harmonitzar l’energia de la persona amb l’energia de la seva essència.

Tant dracs com unicorns són una gran connexió entre cel i terra, entre Terra i univers, entre diferents móns i dimensions. Són com un arc de Sant Martí vibrant que uneix diferents freqüències i dimensions.