CURS DE CONNEXIÓ AMB ELS ANIMALS GUIA nivell 1

Vols connectar amb els animals guia? Fes aquesta meditació de connexió amb els animals guia (en català):

Meditació en castellà: https://www.youtube.com/watch?v=YCI3noje8mM

Els animals guia són éssers energètics que ens poden ajudar i acompanyar en el nostre camí. Si els sabem escoltar, ens ajuden a aconseguir els nostres objectius (els que estan alineats amb la nostra ànima), a superar pors i emocions que ens bloquegen, a tenir més clar quin camí volem seguir, a estimar-nos profundament i a expressar la nostra essència.

En aquest curs, aprendrem com podem connectar amb els animals guia i a rebre els missatges que ens volen donar, descobrirem quina és la nostra manera natural de rebre missatges (hi ha una manera que ens és més fàcil. Amb la pràctica, es poden treballar totes les maneres de comunicar-se) i farem pràctiques per rebre missatges i interpretar-los.

És un curs per aconseguir una connexió profunda amb els animals guia i poder rebre la seva guia diària.

Connectar amb els animals guia també augmenta la connexió amb els animals físics i la capacitat de percebre i entendre la seva energia i les seves qualitats.
Els animals físics estan connectats a l’energia dels animals guia i la materialitzen a la Terra. Tot i així, animals físics i animals guia són diferents, els animals físics són ànimes que s’han encarnat, com nosaltres, i els animals de poder són energies que no s’encarnen.

Punts bàsics del curs:

* Neteja energètica (una per dia): Neteja del cos energètic, transformació de patrons mentals i emocionals limitants, neteja de karma. La neteja és bàsica per evitar que les creences i patrons interfereixin amb la capacitat de connexió i la informació que es rep.

* Activacions del canal per part dels propis guies i dels animals guia (es faran activacions els dos dies de curs).
Les activacions ens ajudaran a millorar la capacitat de connexió amb la nostra energia i amb tota l’energia, faran més forta la connexió amb els animals de poder i la capacitat de comunicació amb aquests guies energètics.

* Viatge guiat de connexió amb els animals guia per augmentar la capacitat de comunicació. Els animals guia que ens guien ens acompanyaran a cada connexió que fem i podrem rebre els seus missatges. A part, en aquest curs treballarem la comunicació amb tots els animals guia, inclosos els dracs de llum pura, no només amb els guies propis. Els nostres guies també ens acompanyaran quan connectem amb altres animals guia.

* Explicació i pràctica de protecció energètica, que es farà abans de cada connexió.

* Explicació de les diferents maneres de rebre missatges (imatges, sons, telepatia, sensacions, etc) i pràctica per trobar la manera que és més natural per cadascú.

El curs de nivell 1 consta de 2 dies separats d’un mes aproximadament. El mes entremig serveix per assimilar el canvi d’energia intern, les activacions del canal i per practicar la comunicació amb els animals guia. Recomanaré meditacions i exercicis després de cada dia per practicar i aprofundir en la connexió.

És un curs per a persones que realment volen connectar amb els animals guia i que es volen involucrar en aquest procés, ja que el curs provoca un canvi energètic que afavoreix avançar en el propi camí de vida, requerint dedicar temps per meditar i connectar cada setmana (durant el mes entre cursos i mínim el mes després del curs) i tenir ganes de caminar endavant.

És un curs ple d’amor incondicional, suport, pau i alegria. L’energia dels animals guia et connecta amb la plenitud interior.

Dates: Dissabtes 29 de febrer i 28 de març
Horari
Preu
Localització: Barcelona

Contacta’m: neusmiqueltapies@gmail.com
645854006

Presentació del curs de connexió amb els animals guia

Meditació guiada de connexió amb l’energia dels animals guia. Connecta amb els teus animals guia i sent l’energia que et transmeten.

Dissabte 15 de febrer
11h a 12h
Gratuït
Contacta’m: neusmiqueltapies@gmail.com
645854006

www.neusmiquel.com

CURS DE CONNEXIÓ AMB ELS ANIMALS GUIA nivell 2

Aprofundiment en la connexió amb els animals guia, millora de la capacitat de rebre missatges i aprenentatge de rebre missatges per altres persones i animals.

Coneix els teus animals guia a través d’una connexió profunda amb aquests éssers i una posterior meditació guiada amb el tambor per trobar i comunicar-te amb el/s animal/s de poder que et guien des del naixement i/o els que t’estan ajudant en aquest moment.

APRÈN A FER SANACIONS AMB ELS ANIMALS GUIA

A través de meditacions guiades, activacions a l’energia dels animals guoa, iniciacions per part dels animals de poder i pràctiques aprendràs a fer sanacions energètiques amb els animals guia.

Les activacions i iniciacions queden ancorades al cos energètic de la persona.

Les sanacions amb animals guia poden fer tant a persones com a animals. També es pot fer autosanació.

Durant el curs, connectem amb l’amor incondicional i claretat dels animals guia.

Un curs que ens ajuda a connectar amb aquests éssers energètics, fer sanacions a tots els nivells i connectar profundament amb la Terra i els animals físics.

Durant el curs rebràs:

* Neteges energètiques i sanacions amb els guia

* Activacions i iniciacions per connectar i fer sanació amb animals guia

* Meditacions guiades per connectar amb diferents animals guia

Aprendràs a fer:

* Sanació amb animals guia

* Autosanació amb animals guia

* Autosanació amb el teu animal guia